Τηλεματική

Σε πόση ώρα έρχεται το αστικό...

Στόλος...

Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών...

Πολιτιστική Διαδρομή Τρένο

Διαφήμιση

Ανακοινώσεις

Μείωση τιμής κάρτας απεριορίστων διαδρομών Β’ Ζώνης – Νέα κάρτα για μαθητές και πολύτεκνους – Bonus Αγοράς πακέτου Εισιτηρίων
05/08/2015 - 12:41:10

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό για τις ακόλουθες προσφορές:

Μείωση τιμής κάρτας απεριορίστων διαδρομών Β’ Ζώνης

Η κάρτα απεριορίστων διαδρομών Β’ Ζώνης (χωριών) μειώνεται από 80€ στα 65€. Τονίζεται ότι ο κάτοχος αυτής της κάρτες μπορεί να την χρησιμοποιεί σε όλες τις γραμμές του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. εντός και εκτός πόλεως (Α’ και Β’ Ζώνης) καθώς και για ΙΚΕΑ και για ΒΙΠΕ(Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας).

 

Έκδοση νέας κάρτας απεριορίστων διαδρομών για μαθητές και πολύτεκνους

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό για την έκδοση καρτών απεριορίστων διαδρομών για μαθητές και για πολύτεκνους. Πρόκειται για μια νέα παροχή που αφορά την μετακίνηση μαθητών και πολυτέκνων σε όλες τις γραμμές του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. εντός και εκτός πόλεως (χωριά) (Α’ και Β’ Ζώνης) καθώς και για ΙΚΕΑ και για ΒΙΠΕ (Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας) και παρέχεται κάρτα απεριορίστων διαδρομών με κόστος 35€.

 

Bonus αγοράς πακέτου εισιτηρίων

Από τον Σεπτέμβριο θα διατίθενται από το εκδοτήριο εισιτηρίων στην Κεντρική Πλατεία, εισιτήρια σε μορφή πακέτου όπου με την αγορά 10 οποιοδήποτε εισιτηρίων θα δίνεται 1 ακόμη εισιτήριο δώρο καθώς και με την αγορά 20 οποιοδήποτε εισιτηρίων θα δίνονται 3 ακόμη εισιτήρια δώρο με στόχο την μείωση του κόστους μετακίνησης απορροφώντας την αύξηση του ΦΠΑ στο 100%.

 

Επισημάνσεις

Κατά την πρώτη έκδοση της μηνιαίας κάρτας απαιτείται η παρουσία του/της κατόχου στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ για την λήψη φωτογραφίας που γίνεται από το Αστικό ΚΤΕΛ, η αστυνομική του/της ταυτότητα καθώς και αποδεικτικό έγγραφο που να αποδεικνύει ότι ο κάτοχος είναι φοιτητής, μαθητής ή πολύτεκνος. Για επόμενες ανανεώσεις δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του/της κατόχου, απλά χρειάζεται να γνωρίζουμε το επώνυμο ή τον αριθμό της κάρτας για την έκδοσή της. Η έκδοση και η ανανέωση των καρτών γίνεται καθημερινά από 08:00 έως 15:00 και για την διευκόλυνση των εργαζομένων εκτός από τις πρωϊνές ώρες τις δύο τελευταίες εργάσιμες ημέρες του μήνα καθώς και τις δύο πρώτες εργάσιμες μέρες του επόμενου μήνα γίνεται και το απόγευμα από 19:00 έως 21:00.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην παρακάτω σελίδα.